Ovaj sajt koristi kola?i?e. Da bi ste nastavili sa koriš?enjem sajta, morate ih prihvatiti. Pro?itajte više o tome cookie terms.

Cerevic,kompletno namestena odlicna kuca,odmah useljiva

Datum objave Mar 27, 2023 | Pregledi: 72 | Broj: #0634
Tip oglasa:   Ponuda
Cena:   150,000
Telefon:   0652266011
Grad:   Cerevic
Površina:   132 m2

Na samom placu, u centru Cerevica, na udaljenosti od oko 80 m od Dunava, se nalaze dva objekta,oba uknjizena, koja se zajedno prodaju i to:

1. Kompletno namestena, odlicna kuca, povrsine P=132 m2, odmah useljiva
2. Druga prizemna kuca, povrsine oko P=80 m2, u izgradnji sa gradjevinski izvedenim radovima

Čerević je lepo, pitomo mesto, poznato po vinogradima i vinogradarima sa dugom tradicijom, dobrom vinu i rakiji. Nalazi se na obroncima Fruske Gore na udaljenosti od oko 20 km od grada Novog Sada, kao i jednakoj udaljenosti od vazdušne i termalne Banje Vrdnik.
U samom mestu je nekoliko prodavnica sa prehrambenom robom, mesara, pekara, pošta, apoteka, pijaca, zavičajni muzej, veterinarska stanica, ambulanta….
Oglasavamo prodaju izuzetne nekretnine u mestu Cerevic koja je odlicno pozicionirana na udaljenosti od oko 80 m od Dunava u mirnom delu i idealna za miran porodican zivot u zelenilu, nedaleko od grada.
Odlikuje je kvalitetna gradnja sa debelim spoljnim zidovima kao dobrom izolacijom kao i mogucnost podizanja sprata. Poseduje svu infrastrukturu – Gas, gradsku vodu, novi prikljucak struje, kanalizaciju. U objektu je kompletno razvedeno centralno grejanje na gas.
Kuca poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, komfornu spavaću sobu, radno-spavacu sobu, kuhinju sa ostavom, kupatilo, veliku zatvorenu terasu.
Objekat se prodaje kompletno sa svom opremom i namestajem (ves masinom, sudo masinom, frizider sa zamrzivacem, sporetom, tri klime u svakoj prostoriji, kreveti, plakari, stolovi, garnitura…..)
Drugi objekat na istom placu, koji ulazi u prodaju, je prizemna kuca u izgradnji, povrsine oko 80 m2 sa gradjevinski izvedenim radovima. U objektu je kompletno izvedena kanalizacija, voda, struja, gas. Postoji mogucnost podizanja sprata.
Oznaka na mapi pokazuje deo mesta, ne i tacan polozaj zgrade.

Za sve dodatne informacije obratiti se na mob.tel. 065/ 22-66-011

Kontakt Info
Ime: snezaoglasi
Još oglasa ovog korisnika
Email oglasivača

Unesite tekst prikazan na slici u polje ispod.
Mogući znakovi su mala slova od a do h
i brojevi od 1 do 9.
 

 

Slični oglasi