Ovaj sajt koristi kola?i?e. Da bi ste nastavili sa koriš?enjem sajta, morate ih prihvatiti. Pro?itajte više o tome cookie terms.

Prodajem stan na Slaviji

Datum objave May 23, 2024 | Pregledi: 53 | Broj: #1093
Tip oglasa:   Ponuda
Cena:   249,000
Telefon:   0601477778
Grad:   Beograd
Površina:   73 m2

Nalazi se na jednoj od najatratktivnijih lokacija u Beogradu – na 50m od samog Trga Slavija, te je pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. U blizini se nalaze marketi, banke, pošta, dom zdravlja, Klinički i Urgentni centar, vrtići, osnovne i srednje škole, Pravni fakultet, parkovi, gradski prevoz, taxi stanica, restorani brze hrane itd. Pored svega navedenog, stan je orijentisan ka dvorištu, te se ne čuje gradska buka, pa nemate osećaj da ste u samom centru grada.
Sastoji se od predsoblja, kupatila, hodnika, špajza, kuhinje, dve spavaće sobe, terase i pripadajućim podrumom u zajedničkom delu zgrade. Od ukupne površine stana (73m2), terasa čini 17m2. Orijentisana je ka pomenutom dvorištu i na nju imaju izlaz obe spavaće sobe, kao i kuhinja. Radi lakšeg uvida u raspored prostorija, brojevi na fotografijama odgovaraju brojevima prostorija na nacrtu stana (prva fotografija), dok je nacrt položaja stana na spratu prikazan na drugoj fotografiji.
Centralno grejanje.
Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno sedam. Uknjižen je i bez tereta.
Zgrada ima lift, interfon i video nadzor.
Parking zona je 3.1.
Potrebno je kompletno renoviranje.
Kontakt: 0601477778

Kontakt Info
Ime: snezaoglasi
Još oglasa ovog korisnika
Email oglasivača

Unesite tekst prikazan na slici u polje ispod.
Mogući znakovi su mala slova od a do h
i brojevi od 1 do 9.
 

 

Slični oglasi